Slutten av August

Det er nærmest slutt på August, og basically med det også sommeren, temperaturen falt med ti grader i gjennomsnitt på en natt. Fra å være rundt 16-20 grader på morgenen så er det nå rundt 11-15 maksimalt, og det merkes, men jeg må også si det er litt godt å kunne ha på seg jakke igjen. Det er også litt fordi jeg endelig har fått den Destiny 2 jakken jeg bestilte for ca ett år siden, den tiden da jeg raidet aktivt med Kjøttet-går gjengen. Nå er Destiny 2 falt litt i kvalitet og interesse for min del, både fordi det ikke skjer så mye der, og fordi det har blitt så innmari komplisert nå. Men en ny utvidelse kommer rett før bursdagen min i November så da blir det et lengre gjensyn med gode gamle Destiny 2. I mellomtiden så ser jeg jo nå at jeg ikke har blogget noe om at jeg fikk min gaming PC, og det er egentlig bare fordi at jeg har vært så opptatt med nettopp min gaming PC. Det er en helt ny verden som har åpnet seg, sånn bokstavelig talt!

En verden i Warcraft

Ja, det gamle spillet du sikkert har hørt om, World of Warcraft, det største og blant de lengstlevende MMORPG på markedet i dag. Utrolig nok så er det ganske lenge siden det kom ut, jeg spilte det i 2005, da gikk jeg på videregående skole, og jeg spiller det igjen nå i 2020. I alle disse årene så har jeg enda ikke nådd nivå 60, rett og slett fordi jeg bytter på karakterer, interessen dør ut, og slik har det pågått i alle år. Men nå er jeg tilbake igjen, og takket være den nye maskinen ser Azeroth helt fantastisk ut, faktisk har jeg aldri sett det så flott, og det er mer pga jeg aldri har hatt en maskin som har kunnet kjøre spesielt bra grafikk. Men nå har jeg det, og jeg har begynt med spill streaming, endelig kan jeg gjøre det også, det er i oppbygningsfasen for øyeblikket, men jeg lærer stadig mer. Det er faktisk veldig gøy! Min hovedfigur er Gnom Magen Gnomdalph og han bor på serveren Draenor i tilfelle du skulle lure på det.

IRL oppdatering

Men foruten verdenen i Azeroth så holder jeg fortsatt på med jobbsøking, høsten er på vei, og det er flere muligheter for å finne en god arbeidsplass. Jeg har egentlig ikke så mye krav lengre, annet enn at jeg vil ha en lønn som er høyere enn en tidligere arbeidsplass. Før betydde ikke penger så mye, det gjør det for så vidt ikke nå heller, men jeg vil gjerne ha en god lønn så jeg kan klare meg, og slik at jeg kan spare opp til ting og tang i fremtiden. Og det jeg mener med at penger ikke betyr så mye er mer det at jeg aldri har lyst at det skal bli et hovedfokus i livet, jeg velger alltid trivsel fremfor penger. Men man bør ha en grei inntekt for å kunne leve godt, så det må være en slags gylden mellomvei der, og denne leter jeg nå etter på finn.no, enn så langt har det ikke gått så bra men jeg ser frem til høstens jobbsøk!

En siste ting, jeg har begynt med fotografering og redigering igjen, det har ligget dødt og tørt lenge, men nå har jeg endelig fått gløden for det igjen. Det har tatt litt tid med alt den siste måneden, siden alt jeg har av filer har vært MAC tilpasset og alt det måtte flyttes over og organiseres på nytt når det skulle over til økosystemet. Og istedenfor å bare dra en mappe på 5 terabyte over til en kompatibel disk så bestemte jeg meg for å gå inn for det og faktisk rydde opp og gjøre en real opprydding. Kall det gjerne en digital høstrengjøring.

Owlando

Og jeg vet jeg sa det forrige var siste ting, men jeg har også nå endelig fått jobbet igjen med logoen min og “firmaet” Owlando. Jeg har bestemt meg for å holde på den logoen jeg har, endret litt på den selvfølgelig, men nå er den så og si spikret. For ti minutter siden valgte jeg ulike farger som skal brukes, og har allerede oppdatert mine sosiale medier med logoen og headere. Samtidig så har jeg bestemt meg for å begynne å designe t-skjorter og annet stæsj, noe må jeg jo gjøre på fritiden, i samme tid får jeg øvd på grafisk ferdighetene mine, så det er jo win win for meg akkurat det der. Det er fortsatt et ongoing prosjekt, men jeg føler det begynner å falle mer på plass, det er jammen på tide også etter flere år frem og tilbake, så ja her er et bilde av litt layout, font og farge, samt min avatar.

Det var alt jeg hadde for denne gang, mer oppdateringer kommer i September, da er høsten i gang, og det går an å sitte inne uten å bli stekt. Vi blogges!

Owlando