Sonic the hedgehog er tilbake!

Det føles som en evighet siden ryktene om en Sonic kinofilm startet, og det har vært en del vi måtte igjennom, men nå er den endelig her, og jeg har sett den.

La meg begynne med at jeg vokste opp med Sonic, så det er jo ganske selvsagt at denne filmen betyr ganske mye for meg, og det var et stort håp om at denne filmen skulle levere, til tross for mange tidligere tegn på at den ikke kom til å gjøre det. Jeg sikter til en trailer som ble sluppet for ett års tid tilbake, der Sonic sitt design var ganske så dårlig om jeg må si det. Ikke bare jeg klaget på dette, men en hel fanskare fra hele verden klaget så mye på dette utseendet at produsentene gikk ut offentlig og lovte å endre designet. Og det gjorde det, og jammen klarte de å lage et sabla godt Sonic design. Det er jeg super fornøyd med.

Jeg skal ikke avsløre så mye av hva filmen handlet om, med tanke på at jeg hater når folk spoiler filmer for meg, så skal jeg ikke selv gå å gjøre det samme. Men jeg kan gi en varm anbefaling om å gå å se den, det er en koselig, morsom, og interessant film som utvider Sonic universet med litt ny bakgrunn, nye karakterer, og en handling som er unik for Sonic universet. Storyen kan ha litt roadtrip-film preg, og det passer faktisk veldig godt inn, selv om jeg må innrømme at jeg aldri hadde troen på storyen når den først ble presentert. Det er klart og tydelig at de som står bak denne filmen har kost seg, de har laget den med kjærlighet for Sonic og franchisen i sin helhet, og det er jeg veldig glad for.

Jeg gikk inn i kinosalen med lave forventninger, og det kan godt hende det har påvirkning på scoren jeg velger å gi denne filmen. Toppscore! For jeg må si at jeg virkelig er overrasket over hvor bra denne filmen var, offentlig vil den nok aldri få noen årets film pris, men hos meg så synes jeg den stiller ganske sterkt. Det er jo selvfølgelig på grunn av mitt bånd til Sonic, en figur som har vært med meg hele livet. Nå håper jeg bare den blir en suksess for alle andre også, slik at vi får en etterfølger, for det vil jeg virkelig ha!

Terningkast: 6

Gotta go fast!!!

Owlando