Hei Mosjøen

Da har turen gått videre fra Trondheim til Mosjøen, og for et fint landskap man kan beskue underveis!

Det er nok engang relativt tidlig, sola skinner og steiker over Trondheim by, og vi legger ut på tur igjen. Nå går turen videre i retning Mosjøen.

Det ble noen stopp her og der pga utsikt og vakker natur. Jeg kommer til å lage et eget album fra denne turen i etterkant. Siden det er for dårlig dekning til å laste opp x-antall bilder av fjell og fjord. Kan være fordi jeg også vil spare mobildata.

Etter mange timer, ca seks for å være presis, så ankom vi Mosjøen sentrum. Og siden det ikke er så stort så tok det ikke lang tid å finne hotellet, der ble det kjapp utpakking og så døde vi alle litt på sengen. Varmen tar på, og det høres kanskje rart ut, men man blir sliten av å sitte i bil, uansett om man kjører eller sitter på.

Etter et godt måltid i særdeles idylliske omgivelser så ble det enda en gåtur i lille Mosjøen sentrum. For en nydelig by dette er.

Sola steiker som bare det, og jeg ønsket meg egentlig bare skygge, eller det å bade. Men det ble heller kveldsmat på hotellet. Og etter den dro jeg ut igjen for å møte en venninne fra Folkehøgskolen. Det er ti år siden vi gikk der, tida flyr, så det var godt å sees igjen. Og vi gjorde som vi pleide, å gå sene turer i fint landskap. Hun viste meg også en annen del av Mosjøen, snarere bestemt andre siden av elva, og der var det nydelig! Mosjøen er virkelig en vakker by!

Owlando