En Søndag som holdes hellig

Søndag morgen, etter en natt med elendig søvn så er jeg helt ødelagt i det jeg våkner klokken ni. Jeg blir værende i senga til klokka er godt over tolv, før jeg så kryper over til sofaen for å ligge der en times tid å se på folk bli lurt av indiske scammere på telefon.

Etter å ha sett nok så ble det ut for å ta en kaffe med work-wife, det ble kaffe, prat og gåtur i det været som nå endelig har blitt bedre. Ti plussgrader er på tide synes jeg, etter å ha nylig vært i Italia å nytt godt av 20+ så var det på tide at Norge i alle fall gikk over til varmegrader. Men det snødde for to dager siden, så jeg skal ikke si med sikkerhet at dette været heller blir, men det er lov å håpe.

Etter kaffe og gåtur så dro jeg hjem, for å slappe av litt før jeg så skulle ut igjen sammen med bestie Anna og Hans, jeg bestilte nemlig billetter til oss for å høre på Chopin og Grieg pianokonsert. Begge de to er obviously daue, så det er jo ikke med dem, men to meget dyktige pianister. Det var nydelig, og en utrolig god måte å ende Søndagen på. Søndagen ble holdt hellig, så hellig at den til og med ble avsluttet i kirken.

#owlando