Ukens anbefaling: Talkmore

Denne ukens anbefaling kan faktisk gi litt impact personlig dersom du som så mange andre bruker mobilen ganske mye. Fordi denne uken skal jeg nemlig anbefale Talkmore. Du har sikkert hørt om de, og sett de ute i hverdagen, et mobilselskap som benytter seg av Telenors nett og har utrolig gode priser og valg for abonnement. Grunnen til at jeg nevner nettopp disse som ukens anbefaling er fordi jeg brått ikke hadde noe annet å anbefale denne uken, men at jeg føler de fortjener en shoutout som det heter.

Jeg byttet til Talkmore en eller annen gang i 2011, det var fordi de hadde ubegrenset med SMS og 2GB data til en veldig billig pris (noe de har den dag i dag). Tilbake på den så var det fortsatt abonnement som hadde inkluderte SMS slik som tidligere Djuice og lignende. Men her vant Talkmore meg som kunde takket være god kundeservice, god pris, og dekning overalt.

Greia som gjør at jeg anbefaler dem er at jeg stadig vekk som kunde får gledelige overraskelser på sms der de enten gir meg bonus data for inneværende måned, eller at de har ekstra gode tilbud eller at de rett og slett oppgraderer datapakkene sine uten å øke prisen. Senest i dag fikk jeg en slik sms som lyder som følger: ” Gladmelding! Vi øker datamengden i ditt abonnement fra 12GB til 15GB, det betyr at du får 15GB hver måned uten å betale noe ekstra. Så for øyeblikket har jeg et abonnement med 15GB for 299,- pr måned. Noe jeg synes er sabla bra!

På kundeservice er de kjempegode og på den annen side er det heldigvis sjelden man trenger å ringe kundeservice. Men det er godt å vite at man får god hjelp dersom man skulle trenge det. Kjapp anbefaling er å sjekke ut Talkmore sine nettsider dersom man skulle være i den situasjonen at man ser seg om etter en ny mobiloperatør.

Og her er en vervelink fra meg, som gjør at du får 500,- som du kan bruke på fakturaene, med andre ord noen månder gratis rett fra start!

https://talkmore.no/verving/blivervet?kode=B9B5DB

Det var ukens anbefaling fra meg, nå vil jeg ønske deg en god helg!

Owlando