Ukens anbefaling: Nerdelandslaget

Denne ukens anbefaling er ganske nisje, og rettet inn mot de av oss som spiller tv-spill. Ekte gamers må høre på Nerdelandslaget, av nerder for nerder! Sammen med Stian Blipp og Andreas Hedemann blir man tatt med på en herlig time med spill relatert innhold, pluss en ny gjest hver uke.

De har ganske mange interessante gjester i fra landets alle hjørner og bransjer, noe som gjør podcasten veldig dynamisk hver gang. Kan blant annet nevne perler som kjente og kjære Hasse Hope, artisten Sandra Lyng Haugen, Noobwork og Aksel Hennie, for å nevne noen. Noen av gjestene har i alle fall gitt meg milde sjokk når jeg finner ut hvor hardcore gamere de faktisk er. Det har versert rykter en stund om at Erna Solberg skal dukke opp også, men hvem vet.

I tillegg til gode gjester så nailer de det å gi den gode gamle nostalgi følelsen når de snakker om spill fra fortiden som flere av oss har gode minner med. Et hav av gode spalter som skiftes ut med jevne mellomrom gjør at det er stor variasjon på den timen en episode varer, og som oftest går det lengre enn en time, heldigvis.

Det startet opp i April 2019, og har til nå hatt en episode i uken omtrent, så du har mye å kose deg med dersom du er ny til laget. I tillegg til god underholdning, mye humor og minner, så er faktisk Nerdelandslaget ganske stort, med et community med folk på kryss og tvers av landet. Søk opp Discorden til Nerdelandslaget og bli med på prat om alskens temaer. Det er sabla hyggelig!

Så det er altså ukens anbefaling denne sene Fredagskvelden, håper alle har hatt en fin uke og ønsker alle sammen en riktig god helg! Kjøttet går! (Lagets catchphrase)

Owlando