Ukens anbefaling: Hjem til jul (Netflix)

Du kan sikkert se på tittelen at dette kan være noe forsinket, ikke sant? Og ja det stemmer, jeg hang veldig etter på denne her. Men ukens anbefaling er hjem til jul, en serie med to sesonger, fordelt som to julekalendere som er eksklusiv til Netflix. Sesong en gikk vel i 2019, og sesong to gjaldt for 2020. Jeg har kun sett sesong en, og den så jeg denne uken en dag jeg hadde svært vansker for å stå opp, jeg ville bare se på noe, og da startet jeg med episode en i sesong 1, og det ble fort til at jeg noen timer senere var ferdig med første sesong.

Kort fortalt så handler hjem til Jul om single Johanne som er lei av familiens mas om at hun må få seg kjæreste. Hver jul så blir det samme maset, og alle søsken har allerede både kjæreste og barn, bortsett fra Johanne. Til slutt blir hun så lei at hun lyver på seg en kjæreste, og blir kjapt da bedt om å invitere den ikke eksisterende kjæresten hjem til jul. Og slik starter Johannes kappløp om å få seg en kjæreste før den 24. Desember.

Handlingene og forløpet skal jeg ikke si mer om annet enn at det er veldig morsomt og underholdende. For å være ærlig var det mye mer enn jeg forventet, og ja, jeg har hørt mye positivt fra folk om denne serien dog jeg har ikke gått inn for å se den, før nå. Jeg begynte knapt på sesong 2, da jeg innså at jeg skal spare den til julen 2021. Men hvis sånt ikke er viktig for deg så kan jeg anbefale Hjem til jul serien på Netflix nå.

Owlando