Sonic the Hedgehog fyller 30 år!

Gratulerer med dagen Sonic! Det er gått 30 år, vi møttes når jeg var ca 6 år gammel, nå er jeg 33, og du er kommet til 30. Det har vært en lang tid med mange gode minner, noen nedturer, men du kom som oftest godt ut av det hos meg uansett. Og jeg tror faktisk du er min største fandom som det heter, for jeg har vært en fan siden jeg først skrudde på Sega Mega Driven. Fra jeg hørte introen, for å så tune inn til Green Hill Zone Act 1, en låt som er med meg den dag i dag med mange hundrevis av iterasjoner. I anledning din store dag så ble det en stor konsert som jeg fikk med meg, blandet med en fotball kamp, men i all respekt til deg så ser jeg den igjen i skrivende stund klokka 00.40 på natta.

Noen minner varer for evig, og SEGA laget en video nylig som kind of passer meg veldig bra, så bra at jeg velger å dele den her med dere. Skulle nesten tro jeg var med på å lage denne videoen selv, hehe.

Fra den første marihøna (MotoBug) i Greenhill zone og til siste seier i Sonic Forces så har det vært masse historier. Og mange ubeskrivelig bra baner å løpe igjennom. Og SEGA har ikke vært redd for å prøve ut ulike formler for spillene, men det har både vært positivt og negativt, men de har tatt med seg mye bra å bygget videre på det. Jeg kommer nok alltid til å være en Sonic fan, uavhengig av hva som skjer med spillene og figuren. Man kan jo kort og godt si at jeg vokste opp med Sonic, og med en 3 års aldersforskjell så føler jeg at det er innafor, jeg har jo slukt alt av tegneserier, tv-serier, spill, bootleg ting, og har den dag i dag over 5 Sonic ting i stuen min. Hey på selve tv-bordet står en Sonic, Tails og Knuckles klar til å holde spillkontrollere, så ja, jeg er fortsatt like stor fan. Nå gjør jeg ikke annet enn å vente på neste store Sonic spill, men inntil da så blir det kos med gjensyn av Sonic Colours, og Sonic Origins til høsten.

Ovenfor her så er link til hele konserten som gikk av stabelen i kveld, er du Sonic fan så anbefales det å sette av tid til å kose seg med denne konserten, mye av de største låtene i Sonic’s historie blir servert her. Takk for en fin feiring, Sonic!

Nå må jeg legge meg, det er altfor sent egentlig, og jeg er nettopp ferdig med å se konserten for andre gang. Så da gjenstår det bare å si god natta folkens!

Owlando