Første Juli er endelig her folkens!

Hei bloggen!

Det er første 1. Juli i dag, og det har vært Bidoof dag! Jeg er i skrivende stund tilbake i Oslo etter å ha vært en liten tur hjemme hos mamma og pappa på gården. Det var deilig med noen dager natur og fri fra byen. Juni måned er allerede forbi, og vi har gått inn i Juli, og det er straks den 2. Juli allerede. For tiden har det gått i kurs og spissing av CV i forbindelse med videre jobbsøk, jeg følte i starten at det ikke ga så mye, men så fort vi kom forbi introduksjonsfasen ble det annerledes. Det har vært veldig lærerikt og jeg har virkelig fått spisset min CV mer enn hva den opprinnelig var. I samme tid har jeg fått god hjelp til å lage litt maler for hvordan jeg skal skrive fremtidige CV og søknadsbrev.

Hva nettsiden og logoen angår så har det ikke skjedd så mye, noen oppdateringer og det er vel det. Litt spill-streaming i siste uken, men jeg har planlagt litt fremover angående akkurat det. Vel å merke dersom været ikke er altfor bra, jeg har ikke ork til å sitte inne å spille tv-spill hele dagen dersom sola skinner og det er 30 grader ute. Både fordi jeg får dårlig samvittighet av det, og at det blir altfor varmt her hvor jeg bor i slike tilfeller. Siden vi har gått inn i fellesferien og sommeren stråler, så har Coronaviruset helt blitt glemt av, og Oslo har åpnet så og si fullstendig. Jeg er spent på hvordan det går fremover, enten så klarer vi oss nå, ellers blir det full nedstenging igjen til høsten. Resten av verden ser ut til å slite ganske mye, så det er litt surrealistisk at vi her i Norge bare kan slappe av, feste, og gjøre hva vi vil.

Selv har jeg fått tilbud om vaksinen, som så mange andre i min vennekrets har fått, dog jeg har gått for et annet valg enn de andre. Det er et vanskelig valg, men for øyeblikket så har jeg valgt å utsette det. Mine grunner er mange, men en er at jeg synes det er altfor lite som vites om denne vaksinen enn så lenge, og det meldes stadig om nye bivirkninger og plager hos folk som har fått den. I samme tid så har jeg ingen planer om å reise utenlands uansett, min prioritet går til jobb. Dog det kunne fristet å reist en helg til Italia på høsten, men enn så lenge får jeg bare vente.

Og jo, i det siste har jeg begynt å følge med på Fotball-EM, riktignok ikke dedikert og ordentlig, men akkurat passe for meg. Det er så enkelt som å på forhånd bare velge et lag å heie på, gjerne gjøre veddemål, og ja, da heier man bare, og så får man se kampen med litt mer mening i det. For ja, fotball har jo aldri interessert meg stort, det er kun i VM jeg følger med, og da som oftest mot sluttspillene. Men nå er jeg altså åpen for fotball-EM, hva blir det neste, liga?

Tja, det var vel det meste for nå, på tide å sove, i morgen er det kurs igjen! Vi høres! Og ja, happy Bidoof day!

#owlando