Farvel Februar

Årets andre måned er over, Januar gikk treigt som alltid, men Februar satte fart og nå er den straks forbi. Mye har skjedd i februar, både glade og triste ting. Så det kan vel sies at det har bidratt i at måneden har flydd forbi.

Det sies jo det at desto mer som skjer desto raskere går tiden. Dog som nevnt tidligere har jo det gått ut over bloggen og den digitale tilværelsen min. Men nå som Mars er i anmarsj (poeng for godt ordspill der ikke sant?) er planen nok engang å få dette tilbake på skinner igjen. Logo, blogg og digitale plattformer, godt mulig jeg også prøver noe helt nytt. Det vil tiden vise, men kan love dere at dersom det blir gjort så vil det bli postet her først.

Snøen har vært her, den har for øyeblikket forsvunnet og blitt erstattet med noen dager innbilt vår, jeg går ut ifra at Februar ville prøve seg som vårmåned. Rett før vi går inn i Mars som første vårmåned. Spent på å se om det holder seg mildt eller om vi igjen kommer til å måtte kave oss igjennom noen meter snø før våren offisielt er her. Jeg vet jeg ikke snakker om så mye viktig nå, jeg gjør bare det mange gjør med bloggen sin, lufter tanker og alt mulig rart som foregår i hodet i stunden det skrives. Det var vel egentlig på høy tid.

Takk alle sammen for Februar, og håper vi alle kan gå en fin Mars i møte. Nye oppdateringer kommer snarlig. God natt!

Owlando