Bloggens sporadiske liv

Hei igjen folkens, det er meg, husker du meg, han fyren som står bak denne bloggen som til tider kan virke litt livløs. Jeg sier at jeg har en sporadisk oppdateringsfrekvens på det meste av ting jeg gjør online, være seg det er streaming, posting av bilder og selvsagt oppdatering av blogg.

Grunnen til det er rett og slett selve ordet sporadisk og dets betydning.

Sporadisk

Sporadisk betyr at noe forekommer spredt, her og der, nå og da eller med mellomrom, for eksempel: «Vi har bare truffet hverandre sporadisk».

Nettopp dette ordet passer meg veldig bra, jeg føler det beskriver hele mitt liv til tider, sporadisk. Og nå har bloggen ligget død en stund, av ulike årsaker, men som oftest fordi jeg enten glemmer det, eller at det er ting som skjer i livet. Og så har man den såkalte tørken da som oppstår nå og da uansett tid på året. Og man kan vel si at jeg til tider har identitetskrise og min store ubesluttsomhet gjør at jeg ender opp med å gjøre absolutt ingenting. Og jeg føler kanskje det er best å bare skrive det ned.

Jeg vet rett og slett ikke hvordan jeg vil ting skal være, og det gjelder blogg, og instagram for det meste. Tipset fra lærere og strategier er at man bør ha en profesjonell og privat side, og det er her jeg sliter. For folk flest bærer masker i ulike deler av hverdagen, enten de er på jobb, eller i andre ulike sosiale sammenhenger. Jeg gjør ikke det, jeg er den jeg er uansett, og jeg har prøvd det med disse maskene, men det har absolutt ikke fungert. Der misunner jeg de som har muligheten til å bruke disse maskene, altså å være en annen person på jobb enn de er på fritiden for eksempel.

La meg forklare kort hvordan dette problemet kommer inn i det digitale for min del, og det er rett og slett fordi jeg sliter med spørsmålet om å ha egen konto for rent profesjonelt eller å bare ha en konto for alt, uansett hva det er. På Instagram føler jeg ofte at jeg MÅ publisere proffe bilder og at jeg ikke bare kan ta et bilde av meg med en iskaffe i hånda å skrive god morgen. Og på bloggen føler jeg at ofte så bør jeg skrive innlegg med mer mening og profesjonell vinkling enn bare det å pjatte ned det jeg føler for i øyeblikket. Noe jeg kind of gjør nå, men ja, der har dere grunnen til at ting går i rykk og napp, eller sporadisk som sagt. Så om jeg noengang finner en løsning jeg er fornøyd med der vet jeg ikke, men takk til de som holder ut med det. I samme tid så er logoen til revisjon, så jeg håper å få på plass den til uken som kommer. Det var vel dagens sporadiske oppdatering.

Owlando