En tatovering for livet

Har du tatovering? Ganske vanlig spørsmål å få, mitt svar er nei, jeg har ikke det. Hvis oppfølgingsspørsmålet er hvorfor ikke, så forklarer jeg at jeg siden jeg var liten har sagt at jeg kun skal ha en, og den må være utrolig betydningsfull. Enda har jeg ikke funnet ut hva det vil si, og hva som er så viktig for meg at jeg skal tatovere det. Men en dag kommer det vel.

Lenge vurderte jeg å tatovere det japanske kanji tegnet for vind, det ser kult ut og det betyr mye for meg siden det symboliserer frihet, reise, å være i bevegelse. Frihet er veldig viktig for meg, da jeg fort går lei repetitive ting og liker følelsen av forandring i mye. Og jeg synes frihet for mennesker og dyr er viktig, og det er en hjertesak for meg. Mye i samfunnet låser oss fast, enten det er tunge kontorjobber, gjeld til oppover ørene, litt for mange barn, eller rett og slett en frykt for å ikke være god nok. Derfor setter jeg verdien av frihet på det høyeste, alltid gjort og alltid vil.

På den annen side, jeg har også vurdert å ha en ugle som tatovering, både fordi jeg elsker ugler, og fordi de symboliserer så mye på tvers av kulturer. Men mye av det er jo visdommen, kreativiteten, aktive på natten og hey, de kan fly, det er drømmen!

Så lenge jeg kan huske har jeg drømt om å kunne fly, fri som fuglen, fly som uglen! Men ja, som menneske uten å være flyvedyktig så får man bruke hjelpemidler. Fly, og det å kunne reise rundt fritt, mitt store mål er jo å se det meste av kloden før jeg forlater den, og det målet står like sterkt nå som alltid.

Nå for tiden så får man ikke reist så mye at all på grunn av viruset og alt det der, men hey, enten blir det bedre, eller så reiser jeg uansett. Kan ikke slutte å leve på grunn av frykten for å dø av et virus, da kan man jo like gjerne bare seile om på flekken, altså å dø. Så nei, jeg lengter etter å reise, og her på bloggen skal jeg ta dere med på mer reise fremover, følg med! Og kanskje blir det en tatovering snart også, hvem vet.

Owlando