Veien til Vietnam

Omsider kom jeg meg til Vietnam, og det bar rett på sightseeing i storbyen Ho Chi Minh. Og planlegging til neste destinasjon, Mui Ne.

Det er ikke stort å si om Malaysia siden jeg våknet klokken 04, fikk personlig taxi til flyplassen og allerede var på flyet nesten før sola stod opp. Men hey, engang kommer jeg kanskje tilbake hit, jeg håper på det. Men destinasjonen for i dag er Vietnam, og Ho-Chi Minh. Selve turen gikk raskt egentlig, og jeg tok igjen tapt søvn på flyet.

Kom meg ut av flyplassen ganske kjapt også og det første på agendaen var mat. Vietnamesisk mat er noe jeg har spist mye av i mitt liv, og nå kunne jeg endelig smake det i dets hjemland. Og fy f, det var usaklig godt for en sulten sjel. Neste på lista var å møte min kontakt og å finne mitt hotell her, akkurat her er jeg glad for å kjenne noen, for det var ganske hektisk og kaotisk i byen. Jeg har en god retningssans men selv den fikk skjerpet seg her når det knapt var mulig å lese seg frem til ting. Filippinene var annerledes ved at språket der var tilnærmet likt Spansk på mange måter, og jeg kunne klare litt mer lesing der. Men ja, i dag ble det sightseeing, hele dagen, og i morgen er reiseruta klar, destinasjonen heter Mui Ne, og dit kommer man med buss. En spesiell buss forsåvidt, det er en såkalt sovebuss. Men det er i morgen, her kommer litt bilder fra dagen i dag.

Owlando