Den lille introduksjonen

Innlegg nummer en eller to bør alltid være en introduksjon av personen(e) bak bloggen man leser, så her kommer min introduksjon.

Navnet er Vegard Orlando, og bildet av meg ser du forhåpentligvis ovenfor. Jeg er adoptert fra Colombia men har vært i Norge siden jeg var et knøtt på rundt ni måneder. Så egentlig føler jeg meg helt norsk, bare med sjokolade farge. Det passer jo egentlig helt greit siden jeg elsker sjokolade.

Helt siden jeg var liten har jeg likt å jobbe kreativt, det gikk fra kongle figurer og lego, og over til fotografi og grafisk design. Sleng på litt film og journalistikk der så har du mitt faglige interessefelt dekket. Mye av dette lever like sterkt den dag i dag.

Jeg ser på meg selv som ganske optimistisk, spontan, nysgjerrig, drømmende og litt lat. Det er lov å si sånt, er det ikke?

Selvfølgelig er det det, jeg er også av typen som blir hangry når jeg er veldig sulten, men jeg vet om det så jeg prøver å unngå at det skjer. Jeg er overbevist om at jeg har både OCD (tvangstanker) og en mini dose av ADHD (ikke påvist). Derav mye spontanitet.

Annet enn det så elsker jeg fotografering og reiseliv, derfor er også det to viktige kategorier på denne bloggen. Jeg har gått fotografens vei i mange år, og har en drøm om å en dag blande fotografi og grafisk design sammen og å skape en slags jobb ut av det. Fotografisk designer med andre ord.

Når det kommer til reiselivet så har jeg huket av mange land så langt i livet, og mange flere skal det bli. Å reise er å leve, jeg er en liten utforsker tror jeg, eller nei, en nomade eller noe sånn.

Til sist vil jeg si at jeg er veldig glad i dyr, sterk mat, solnedganger, rolig musikk, tv-spill, ugler og Sonic the hedgehog!

Hva mer kan jeg si, det beste tipset jeg har er å følge bloggen min fremover, da finner du ut mer om meg og mitt liv. Gjør det a!

Owlando