Det såkalte arbeidslivet

Veldig mange spør hva er det du egentlig jobber med? Nå for tiden så er svaret mitt ganske enkelt, jeg jobber på et prosjekt hos Bærum kommune. Kort fortalt så er det kartlegging og utskiftning av datautstyr, sammen med en god gjeng så cruiser vi rundt i Bærum kommune å gjør vår jobb. Noen blir glad for å se oss, andre ikke (konservative), og noen vet ikke engang at vi skulle komme på besøk. Det er ofte de beste gangene, et perfekt forvirret utrykk er det beste man kan starte jobbdagen med.

Vi skifter ut alt av bærbare maskiner og stasjonære, inkludert skjermer og mer. Jeg har jobbet med dette siden September i fjor. Det startet med en ut av det blå telefonsamtale fra GlassPaper People, de sa de trengte noen til et prosjekt, og lurte på om jeg kunne komme på intervju. Dagen etter ble det intervju hos Glasspaper, og en halv uke senere ble det tur ut til Bærum kommune for å få brief og videre intervju.

To uker med spenning fulgte, og jeg var egentlig ikke sikker på hvordan det gikk siden jeg ikke sa så mye i intervjuet, det var mer som en introduksjon til jobben enn et intervju. Men joda, en formiddag så ringte telefonen og jeg fikk beskjed om at Bærum kommune ville jeg skulle bli med på prosjektet. Yes, og sånn startet det!

Nå fire måneder senere så er vi godt i gang, prosjektets sluttdato er satt til Mars 2020, men vi får se hvor variabelt det er. Jeg for min del håper jo det varer lengre, en fast jobb, faste tider og fast lønning er en drøm. Spesielt med tanke på hvordan mine tre tidligere arbeidsår har vært.

Mer om de finner du i neste innlegg, og ja, jeg prøvde meg på en slags cliffhanger.

Owlando