Et høstens eventyr

Det er slutten på tredje dagen av dette eventyret, Nord-Norge har gitt meg sin beste side denne høsten. Naturen har vært som et maleri, været har vært fantastisk, og det er ikke lov å klage på noe som helst. Så mye frisk luft, mosjon, og inntrykk har jeg ikke fått siden sommerens tur, som også var i Nord-Norge. Kanskje jeg burde søke hit oftere? Kanskje jeg har godt av å bo i Nord-Norge?

Uansett, det har vært en fantastisk dag, ikke noe elgdrev i dag, men en annen type jakt. Vi dro opp i høyden der vi kunne skue utover dalen, og der fulgte vi med på elg ved bruk av kikkert. Det er litt av en måte å gjøre det på, og fy så koselig. Sola skinte på toppen, og det eneste som manglet var grillpølser.

Den friske lufta gjorde godt, og jeg føler at jeg kunne sittet på toppen der i evigheter, kanskje også helt alene, med naturen og meditasjon i tankene. Kanskje jeg skal prøve noe sånt en gang, da må jeg huske på grillpølsene. Siste dagen har vært strålende som alltid, og det hele ble avsluttet med en fantastisk og unik solnedgang og en veldig god middag. Det er litt vemodig at jeg skal tilbake til byen allerede i morgen, men men, slik er det nå. Jeg får nå mange timer i Bodø før jeg reiser, ikke at det blir så spennende kanskje siden det er Søndag, men vi får se hva jeg finner på.

Owlando