En hel Søndag alene i Bodø

Bodø er kanskje ikke den største byen, absolutt ikke, den er heller ganske liten sånn egentlig. Men jeg klarte å sikre meg syv timer alene her før mitt fly går videre mot Oslo. Så da måtte jeg jo finne på noe. Og her er mine tips til hva du kan gjøre i Bodø på en Søndag.

Det første jeg gjorde var å reise på cafe, rett og slett fordi det meste av alt annet her ikke åpner før klokka 14, noe som gir mening siden de fleste her er ute på turer i naturen før den tid. Eller så kanskje de er fyllesyke, eller bare vil sove veldig lenge. Og det blir jo ikke mye Søndagsbutikk av det, så ja kafé er mitt første tips for å fordrive tid. På kafé får du deg en god frokost, og du kan lese avisen, høre på musikken der, eller din egen dersom du har hodetelefoner. Snakk med folk, eller hør på podcast. Skriv på noe om du har nettbrett eller blokk og penn. Tida fløy ganske fort for meg på den måten.

Deretter ble det tid for lunsj eller tidlig middag, da fant jeg en restaurant her med Indisk mat, noe som er favoritten min. Der forsvant det fort en time også, og så har man dekt matproblemet for en god stund fremover også. Etter maten så har man muligheten for å gå langs havna, og bare nyte siste timene med vind, frisk luft og vakker natur. Eller man kan jo også gå på kino, da slår man jo fort ihjel noen timer samtidig som man får med seg en historie av et eller annet slag.

Jeg så Kunstneren og Tyven, fordi Trolls 2 var utsolgt. Angrer ikke!

Selvfølgelig kan man jo også bare bli på den kafeen man startet på, men det avhenger jo helt av hva man liker. Syv timer er ganske mye, og man rekker rundt hele Bodø sentrum til fots ganske mange ganger, selv flyplassen er et kvarters gåtur unna. Nå innser jeg at dette ikke er så mye tips, men for all del, gå litt rundt, aktiviser deg selv på en måte og du skal se at tida flyr uansett hva du gjør. Snart skal jeg fly også, takk for denne gang Bodø!

Owlando