God jul folkens!

Da var dagen her igjen, nesten raskere enn før. Det er ikke tull når de sier at tida går raskere desto eldre du blir. Lurer på hvordan dette fungerer når man er 50? Uansett, det er ikke det som skal nevnes nå, det er jul!

Jeg kommer ikke til å bruke tid på å snakke om at det er noe annerledes jul i år som så mange andre, men heller å fokusere på det å sette pris på det man har og de man har i livet. Det er jo til syvende og sist det som teller for de fleste, om man skal være brutalt ærlig. Mitt ønske for i år, er som alle andre år, at mine venner og familie skal være friske, og å ha det bra.

I år har julen kommet veldig kjapt på, og julestemningen har vært litt av og på, men jeg håper den finner veien til oss alle på selveste dagen i dag. Her blir det som vanlig grøt på morgenen, en tur ut til kirken, og så tegneserier på tv. Samt se avslutningen på Tinkas jul, deretter mat og hygge til langt utpå kvelden. Og selvfølgelig gave seremonien, den må jo med den også. Planen videre er å benke seg foran TV-en for å se Fridtjofs jul, og det gleder jeg meg veldig til.

Ta vare på dine nærmeste, send hilsener til kjente og kjære, fjerne og nære, jeg vil ønske dere alle en riktig god jul. Og i tillegg, takk for følget så langt, jeg kan love at det vil bli mye mer her i 2021. Kos dere med maten, og måtte deres juleønsker bli oppfylt.

Julekort fra Ironforge i Azeroth!

Owlando