Fredagsbloggen

Uken ble påbegynt og nå skal den snart avsluttes, iallfall den vanlige arbeidsuka som det kalles. Nå har jeg jo ikke direkte jobb, men jeg har holdt meg aktiv denne uka også. Jobbsøking er takket være ulike cv tilbydere og databaser, ganske så langtekkelig og direkte slitsomt. Det finnes grenser for hvor mange ganger man har lyst å copy paste samme informasjon. Jeg kunne lett søkt mye flere jobber dersom det var en generell standard for sånt. Men jeg antar alle vil ha en bit av kaka, jobbsøker bransjen er jo stor.

Foruten det så har jeg jobbet litt mer kreativt på egenhånd med en forberedelse til YouTube kanalen, Twitch kanalen får seg en makeover, og jeg gjør klar for mer streaming! Og jo, jeg har kommet ganske langt i World of Warcraft, jeg setter snart personlig spill historie ved å endelig komme til endgame i et spill jeg har spilt siden 2005. Det føles stort, iallfall for meg, og det skal feires!

Har nettopp kommet fra photoshoot, og nå venter tacokveld med god mat (taco) og godt selskap. Og kanskje litt mer DuckTales fra Disney+, noe jeg skal skrive litt lengre om når jeg har fått sett litt mer av serien. Med dette innlegget ønsker jeg alle en god helg, og så blogges vi!

Owlando