Den første i Juni

Velkommen til WordPress. Dette er ditt første innlegg. Rediger det eller slett det og start skrivingen!

WordPress.org

Da var det skjedd igjen, en ny måned, vi er halvveis inne i året 2020, og mye har rukket å skje, beklageligvis ikke så mye positivt.

En annen ting er at bloggen her får en omstart, igjen, jeg trodde 1. April skulle være datoen, men det ble værende som en lang aprilsnarr. Så nå er vi her igjen med blanke ark, for siste gang. Så får vi se hvor langt denne «boka» når før den til slutt ender.

Sommeren har nådd Oslo, men det later til å være en midlertidig greie enn så lenge. Men det gjør jo ikke noe, for to år siden fikk jeg og mange andre innse hvorfor 30+ varmegrader over for lang tid absolutt ikke er noe digg. Vi har alt hatt det ganske varmt i Pinsehelgen, og det har blitt bading, men på Torsdag faller temperaturen igjen og Norge er tilbake som forventet. Og det er ikke så ille, vi har nettopp startet Juni, så det er nok flere sjansen for sånne temperaturbølger. Og da blir det mer bading! Enn så lenge har jeg mer enn nok med å finne meg en ny jobb.

Å søke på jobb er noe som krever litt tid foran maskinen, og da er det ikke så ille at det er litt kaldt og gjerne også litt regn i luften. Jeg føler jeg jobber mer effektivt da, sola gjør meg sløv, og den gir meg lyst til å sove og bare «chille» som det heter. Men uten jobb er det ikke så mye tid til å chille, selv om det egentlig er masse tid for sånt siden man da ikke har annet å gjøre. Men hey, økonomi er en greie.

Et halvt år av 2020 er gått, og på den tiden har vi klart å pådra oss en Pandemi som fortsatt herjer i verden, folk har begynt med opprør, og selv har jeg hatt veldig mye ryggvondt dette året. All reiseaktivitet er forbudt ved lov, så det har ikke blitt noe av det store reise-året som jeg hadde tenkt. Og nå som jeg står uten jobb er sikker økonomi også et fremmedord igjen. Men jeg antar det ordner seg, jeg får nå i alle fall tid til å blogge igjen. Og det skal jeg gjøre, så her er en skål for første innlegg av mange, vi sees!

Owlando