Farvel Cebu

I dag som alle andre dager, startet det med en tidlig frokost, og rett ut på gata. Leverte nøklene til hostellet, og tok med meg sekken. Planen for dagen var litt uspikret, men det er grunnet at jeg må komme meg fra Cebu og tilbake til Manila, men bare for mellomlanding. For jeg skal videre, videre til den spesielle øya Batanes. Først blir det mer Cebu sightseeing, og ja jeg vet at jeg ikke er så god med å beregne tid, men dette burde gå.

De fleste ville vel kanskje latt være å reise på sightseeing når man har et fly å rekke litt senere utpå dagen, men som nevnt, jeg har ikke så godt begrep om tid. Og derfor syntes jeg det var smart å reise til et tempel litt utenfor Cebu, et nydelig tempel på en høyde som ga utsikt over hele byen. Litt historikk også her, men jeg var egentlig mer opptatt av figurene og utsikten. Beklageligvis, men hei, jeg er den personen som ikke alltid leser quest tekstene i World of Warcraft, og iblant kan jeg skippe cutscenes, så det er ikke alltid jeg er i informasjonsmodus. Men fy, her var det nydelig.

Det ble dette besøket her, og innom en souvernir butikk senere der jeg kjøpte den tørkede mangoen som dette stedet er veldig godt kjent for. Beklageligvis spiste jeg opp det meste av dette på veien til båten. Det ble en aldri så liten båttur til Tagbilaran, og der ble det et måltid på det omtalte Jolibee. En slags pasta utgave av Burger king. Jeg prøvde pastaen her, den var god, men ikke mer enn forventet av en slik type restaurant. Og så ble det et bilde sammen med maskoten.

Det var egentlig alt jeg rakk, før det var på høy tid å sette fart til Tagbilaran, og derfra til Manila. Her på Manila flyplass blir jeg en stund, for flyet til Batanes går nemlig ikke før i morgen tidlig. Men hey, jeg trives godt på flyplasser, så jeg finner nok et sted å sove. God natt!

Owlando