Reisen til Bohol

Tidlig morgen, de fleste innlegg begynner slik, men det er jo fordi man må starte tidlig for å få mest ut av dagen. Og det er tilfellet også i dag, i dag forlater jeg Manilla, og setter kursen mot Bohol. Destinasjonen er Tagbilaran, og derfra blir det båt over til Oslob.

Jeg er glad jeg er så vant med å fly, takket være to reiseglade foreldre så har jeg blitt så vant med flyplasser og det å fly at det er på samme nivå som det å ta en buss. Og en god retningssans kan jeg også takke for, den er til stor nytte på sånne plasser. Og flyplasser kan fort være ganske store og kaotiske, så det er godt å kunne navigere.

Selve turen gikk ganske radig til Tagbilaran, og der var det ganske mye trafikk. Det ble litt ventetid der i forbindelse med båten videre til Oslob som er første punkt på dagen i morgen. Da skal det bades med hval-haier.

Ikke så spennende innlegg i dag, men det er sånn med transport etapper som det kan kalles. Noe som heldigvis er ganske greit, alt jeg ser er nytt og spennende, til og med en båthavn er ganske stilig å se på. Samtidig så er det fascinerende å se hvordan folk lever livene sine her, og hvor ulikt det er mye jeg har sett og kjenner. Jeg elsker å reise, så enkelt er det!

Det ble en drink i solnedgangen når jeg vel kom frem til Oslob og hostellet.


Owlando