En nettside under arbeid

Man kan jo si hva man vil om at en blogg er under arbeid, det er jo uansett noe som er såpass dynamisk at det oppdateres i hytt og pine, eller sporadisk som jeg også kaller det. Men dette skal jo bli noe mer enn bare en blogg sånn egentlig, siden jeg holder på med både foto, grafisk design og video, så vil jeg jo med tiden få opp min portefølje her. Den er for øyeblikket tom, men jobber jeg med i disse dager, snart vil det vel være mer å finne i akkurat den delen.

Foruten det så er logoen blitt tatt ned for revisjon enda en gang, jeg lovte meg selv at det skulle bli siste forrige gang. Men jeg har funnet noe å pirke på, og i den prosessen begynte jeg å revurdere den enda en gang, jeg tror jeg legger for mye i det, men jeg må nå enda prøve igjen siden jeg nå har tiden til det. Jeg synes det er viktig at man bruker fritiden som arbeidsledig til egne prosjekter og å lære seg nye ting, da kan man føle at man har gjort noe produktivt når man først får en ny jobb igjen. Timene flyr, og hva man bruker de på er jo ganske viktig, jeg kunne jo sittet å sett serier hele dagen, men det tror jeg hadde tatt knekken på min kreative trang til å gjøre noe nytt.

Foruten det så lover jeg å jobbe videre med denne siden denne uken, og jeg skal også få inn en og annen streaming session igjen siden sola har roet ned litt på varmen. Det kommer en litt lengre oppdatering senere, altså litt om hva jeg har gjort i helgen, stikkordet er Nerdelandslaget, og det er verdt å få med seg. Følg med videre folkens, vi snakkes!

Og jo, hold øya åpne for en ny stream, du finner meg på Twitch her.

Owlando