Hei verden, og velkommen til min blogg

Ett sted der ute…

Hei og velkommen skal du være, her er altså jeg, med en nyoppstarta blogg og greier. Navnet mitt er Owlando, og jeg skal begynne å blogge på ordentlig. Det har tatt litt tid å komme i gang med hvordan jeg skal gjøre det, men jeg har bestemt meg for dette.

Ett sted der ute så sitter det en person på sin MacBook å skriver ned akkurat det du leser nå, og hva kunne du tenke deg å lese når du nå først har forvillet deg hit? Jo, først og fremst hva dette er for noe, jo det er en blogg, det vet vi begge. Men den mangler innhold, ikke sant? Joda, men alle må jo starte ett sted, man kan ikke bare knipse og så har man plutselig masse innhold, det må bli til etterhvert som veien former seg fremover.

Owlando

Man må leve for å kunne blogge

Noe som er naturlig er at man må være i live for å kunne blogge, men det rekker ikke med det. Man bør kanskje ha noe interessant å komme med, eller skrive noe som kan fange deg som leser. Og det er her jeg håper på å kunne komme med noen gullkorn. Denne bloggen kommer til å være ganske så åpen og personlig, men den skal også fungere som en slags portefølje for mine kreative prosjekter og hobbyer. Jeg er en ganske så reiseglad person, så å reise rundt på kloden er noe av det jeg liker best å gjøre, og derfor gjør jeg det så ofte jeg kan. Hvis du kikker innom her regelmessig så kommer du til å få bevis på nettopp det.

Å reise er å leve, det er sånn jeg føler det. Ingenting slår det å se nye steder, bli kjent med nye folk, lære andre kulturer, smake ny mat, og rett og slett få nye inntrykk.

En av mine største hobbyer foruten reiseliv er fotografi, det er en kombinasjon av disse to jeg bare føler at passer helt perfekt sammen. Foto og reiseliv, som skapt for hverandre, ikke sant? I tillegg til dette så har jeg i senere tid også tatt opp interessen for video, og sammen med den interessen så har jeg startet opp en YouTube kanal som du kan kikke på her.

På denne kanalen så vil det dukke opp ting som spillvideoer, time-lapse videoer, større videoprosjekter, og videoblogg innlegg, de vil du selvfølgelig også finne linker til her på bloggen. Og jo, jeg liker grafisk design og tv-spill også.

En kort oppsummering av alt

For å gjøre det kort, dersom du er av typen som bare scroller nedover. Dersom jeg ikke klarte å fange oppmerksomheten din med bildene, så oppsumerer jeg alt her ganske kort og enkelt:

Hei, jeg er Owlando, og her deler jeg alt og ingenting fra min hverdag. Stikkordene for bloggen er fotografi, reiseliv, grafisk design, video, og tv-spill.

Bloggen min oppdateres daglig, bortsett fra de dagene det ikke oppdateres. Følg gjerne med på reisen!

owlando

Tusen takk for oppmerksomheten, håper du vil følge med meg på bloggreisen, og jeg skal love å gjøre alt jeg kan for å gi deg noe spennende å lese for hver gang du kikker innom her.

– Owlando –