Logoarbeid for 2024

I en lang tid, faktisk over ett år nå, så har jeg hatt tanken om å endre på logoen min. Ja du visste kanskje ikke at jeg hadde en, joda, men den er ikke å finne på nettsiden. Den eksisterer på kanalen min på Twitch, siden jeg ikke har skiftet, og så er den noen andre steder rundt omkring. Logoen er noe jeg har holdt på med siden 2013 tror jeg, dog den har endret utseendet nesten hvert år siden jeg har gått lei av den, eller funnet noe med den som gjør at jeg vil endre den.

Nå er i alle fall årsmodellen for 2024 her, dette er slik jeg vil den skal være nå, og jeg føler jo at jeg har begynt å rafinnere den mer og mer. Nå har den et uttrykk, en stil og en simpelhet jeg vil skal vare. Eneste jeg ikke er helt sikker på enda er fargekombinasjonen, men det er enklere å endre på i etterkant. Både font og symbol er i alle fall slik jeg ønsker de skal være nå.

Logo prosjektet ble til under min utdanning som grafisk designer, en utdanning jeg startet på i 2013 og fullførte i 2016. Det var utrolig lærerikt, selv om jeg ikke har brukt det til noe særlig profesjonelt i årene siden. For meg er tilegning av kunnskap noe jeg liker, uavhengig av om jeg kommer til å bruke det i jobbsammenheng, eller bare for min egen del. Det hadde jo vært fint å kunne jobbe med design, men akkurat nå så har jeg det bra med hvor jeg er. Kanskje en dag vil utdanningen bli relevant, kanskje ikke. Det er ialle fall en egenskap jeg er glad for at jeg har, og at jeg stadig kan sette meg ned med Adobe Illustrator å leke litt rundt med farger, former og stil. Og å se meg blind på små detaljer som ingen andre kan se uansett, det er en av de deilige baksidene ved grafikeryrket.

Uansett, det var alt fra meg for nå.

#owlando