Hei kjære August, hva vil du bringe?

Da var jeg her igjen, nesten en måned siden forrige innlegg, skulle tro jeg gikk for månedlige poster. Det hadde kanskje ikke vært så dumt, det er jo i alle fall et lite hårete mål.

Siden sist har jeg vært i Italia, vært hjemme på gården, og en tur i Nord-Norge. Det har vært min sommerferie, det er ikke snakk om mange dagene, men det er bedre enn ingenting. Jeg har til nå uansett ikke hatt store planer eller behov for ferie, Norge kan være veldig fint på sommeren. Men Juli måned ble markert med ganske mye regn, så sånn sett har det vært helt greit å jobbe på.

På jobb går det bra, fortsatt usikker på mye, men i samme tid føler jeg at det gjør det desto mer gøy. Ofte har det jo før vært at jeg har gått lei fordi jeg gjorde de samme tingene om igjen og om igjen. Ja jeg sitter på telefonen, chatten og de sosiale mediend, men hver dag er det noe nytt eller en variasjon av noe kjent. Det liker jeg. I samme tid har vi blitt en fin og koselig gjeng som jeg er veldig glad i. Forrige uke fikk jeg spørsmålet om hva jeg ville gjort dersom jeg vant i Lotto, klassisk spørsmål. Mitt svar på dette har alltid vært enkelt, å si opp jobben. Men denne gangen har det forandret seg, for nå trives jeg på jobben, og kunne ikke tenkt meg å si opp for alt i verden.

Nei hadde jeg vunnet stort i Lotto nå så hadde jeg i grunn bare tatt meg litt ekstra fri, for å gjøre en større reise. Ikke for å komme bort fra jobben, men for å se noen nye steder. Jeg har faktisk tatt meg selv i å savne jobben noen av dagene jeg har hatt ferie, det er første gang. Kanskje jeg endelig har funnet noe jeg vil, karrieremessig?

Foruten jobben så har det vært mye festing i Juni og Juli, det har vært gøy men det har også tæret på kroppen. Og påvirket sterkt resultatene både på løpetesten og i styrkeløftene, så nå i August blir det mindre drikking og mer trening. Nå høres det ut som jeg har drukket mye, men det er jo egentlig ikke det, men mer enn min normal. Nå skal jeg tilbake til rutinene.

I August er det ikke stort planlagt, men vi får se hva som skjer, plutselig dukker det opp noe. Følg med på bloggen, blir det noen flere regnværsdager så kan det fort bli litt større greier på bloggen, men inntil da, ha en fin August fremover folkens!

Vi prekas!

#owlando