Starten på en ny måned

Da var vi her enda en gang, starten på en ny måned, denne gangen er det Mars sin tur og man kan faktisk merke at våren sånn smått er på vei. Det kjennes på temperaturen, og at det faktisk er godt å være ute å nyte sola nå, tro det eller ei, man føler at den varmer ganske greit nå. Men man skal vel ikke feire for tidlig, det kan jo fort være man blir sittende her igjen med -15 grader og masse snø. Det er nå uansett lov å håpe at vi går inn for en tidlig vår, jeg håper nå i alle fall det.

Februar var ikke en særlig bra måned for meg, jeg husker godt jeg sa når jeg bladde kalenderen over til Februar og fikk se at det bare var fiender (fra Minecraft)på bildet. Da sa jeg at denne måneden kom nok ikke til å bli bra, og det viste seg å stemme, jeg har jo vært mer hjemmeværende enn på jobb i Februar. Corona her, sjuk der, og så til slutt sykemeldt pga ettervirkningene av Corona. Og nå i skrivende stund driver jeg med litt hobby-psykologi og lurer på om jeg ikke like gjerne har fått angst som resultat av det hele. Det står at det også er en mulig bivirkning av viruset i ettertid, det er jo helt suverent. Alt på en gang, får krysse fingrene for at når dette gir seg så er man ferdig med det for godt.

Februar var ikke en så bra måned for verden heller når man først skal se på det, de fant en ny variant av Omikron viruset i starten av måneden som fikk det til å bli risikofylt igjen. I samme tid så har jo Russland skrevet ny historie i negativ forstand ved å nå gå til full invasjon av Ukraina. I dette øyeblikket blir det bombet, skutt og drept, det er helt forferdelig å tenke på. Min største frykt med alt det faenskapet der er at atomvåpen blir innblandet. Man kan tydeligvis aldri stoppe mennesker fra å krige, vi er en barsnlig rase. Men så lenge atomvåpen unngås så får det bare være, for DET tåler ikke planeten eller oss som bor på den. Spesielt ikke nå som vi har utviklet atombomber flere hundre ganger sterkere enn de som rammet Hiroshima og Nagasaki i sin tid. Nei uff, det er ikke rart man håper på en tidlig vår, sol, varme, lys, og bedre tider.

Jeg har jo endelig fått til å blogge litt oftere nå da, det må jeg jo si meg meget fornøyd med, og for tiden så holder jeg på å gjøre om på nettsiden her, så beklager rotet og mangelen på ting. Det kommer mer her snart altså, bare så det er sagt, det tar bare litt tid. Håper alle får en fin første dag av Mars, vi skrives!

#owlando