En liten helomvending

Noen ganger så tar livet et heftig avspark i helt motsatt retning av den retningen man trodde man var på vei. Jeg vet ikke hvor mye jeg skal utdype om det her akkurat nå, men i senere tid så kan jeg jo skrive om det. Det er jo tross alt noe som må ut på et eller annet tidspunkt.

I skrivende stund sitter jeg igjen på en kafe, jeg liker meg best i de miljøene, det er jo tross alt veldig godt å komme seg ut. Nå som våren og sommeren nærmer seg også så er det jo bare enda mer viktig å få med seg været. Og jeg og Finn.no er blitt gode venner igjen, så jeg tilbringer også ganske mye tid der, og søker etter nye muligheter karrieremessig. Mulig jeg finner andre ting der også, men hovedsaklig er det karriereveien som nå står i fokus.

Jeg skal være forsiktig med å si om jeg er ferdig med corona for øyeblikket, sist jeg sa det var tydeligvis veldig feil. Men min sykemelding er over, og jeg kan gå tilbake til enhver jobb 100%. Angsten jeg pådro meg underveis har jeg sånn delvis kontroll over, mental trening er virkelig en god ting å ha i bakhånd. Jeg kjenner angsten kryper inn på meg sånn i ny og ne, men så lenge jeg vet hva den er, og at den så vidt jeg vet er ubegrunnet så går det greit. Jeg klarte meg denne gangen også.

Hverdagene går nå raskt med til trening, spising, spilling og chilling. Og så blir det jo litt kaffe i ny og ne samtidig som bloggen oppdateres. Det tok litt tid fra forrige innlegg til dette, men ja, det har skjedd litt som nevnt. I samme tid så har jeg hatt et ganske alvorlig problem i forbindelse med mitt bildebibliotek, og min datamaskin. Korrupte filer er stikkordet, og det er noe skikkelig drit. Så jeg har for tiden ikke tilgang til mitt bildebibliotek lengre, så jeg driver i skrivende stund å legger inn original rå-filene på nytt. I et håp om at jeg klarer å luke vekk de korrupte jævlene, det er godt mulig jeg må fjerne alle bilder tatt i år, men det er heldigvis ikke så mange. Det er surt, men jeg kan godt ofre det til fordel for å få et friskt bildebibliotek. I verste tilfelle så må jeg ta disken til en disk doktor, heldgivis er det en betydelig mindre prosess enn den gangen hele disken min streiket.

Backup sier du? Joda jeg har det, men den blir jo jevnlig oppdatert så frykten er jo at de korrupte filene har havnet der også. Mulig jeg etterhvert må finne en bedre løsning på dette, eller at jeg begynner å sette av en tusenlapp i året til å kjøpe en ekstern disk som markeres med årstallet og aldri brukes med mindre noe sånt her skjer igjen. Det er faktisk verdt det, vil jeg tro.

Tja, det er vel egentlig alt fra meg for denne gangen, nå er det snart på tide å stikke til nerdehuset for en perle-tirsdag, og mat, jeg er sulten!

#owlando