Det var lenge siden sist

Hei, husker du meg? Jeg klandrer deg ikke dersom du ikke gjør det, for igjen så har det gått ganske lenge siden forrige innlegg her. Og denne gangen har det ikke vært mangel på ting som har skjedd heller, snarere tvert imot. Det har vært så meget som har skjedd siden sist, først og fremst har jeg byttet jobb, og jeg har snart jobbet der i en måned allerede. Har også vært en tur i utlandet i noen timer, Danmark. Det er knapt så det teller, men det teller. I tillegg til det så har det vært noen større hendelser via Nerdelandslaget, deriblant et treff, to quizzer med Hasse Hope, og en bingo kveld med Ida. Jeg har vært tilstede på alt av dette, og fy så moro det har vært. Det er godt å se at det skjer mer og mer ting på nerdehuset, nå nærmer det seg også sommer, så det kan jo bli spennende å se om det blir et større Nerdelandslaget treff også denne sommeren.

Som nevnt så er vi jo godt ute i våren allerede, naturen har begynt å blomstre, og det merkes endelig på luften at det blir varmere. Snart kan man vel kaste jakka, og endelig begynne å kle seg litt mer individuelt enn hva generiske boblejakker tillater. Det har enda ikke blitt noen grilling siden sist, men det har blitt hele to runder med utepils, og fy så deilig det var. Ser frem til fremtidige bad, mat og godt selskap på Sørenga og andre badesteder fremover. Selv om jeg er litt usikker på hvordan det blir med ferie, med tanke på at jeg nylig har startet i ny jobb. Men samme kan det være, fri skal jeg ha, i alle fall litt. For jeg må nemlig utenlands, jeg har så abstinenser på nye inntrykk og opplevelser at jeg snart kaster meg uti en helt tilfeldig reise dersom det ikke skjer noe nytt snart.

Turen til Danmark var fin, kort men fin, og det minnet meg bare på hvor sterkt jeg savner det å reise. Var det ikke økonomien så var det pandemien, men mye har stått i veien for meg og det å reise. Jeg merker at det er såpass viktig for meg i hverdagen at jeg rett og slett mister livsgnisten av å ha vært så lenge i ro. I dag så jeg en bok om den transsibirske jernbane og var det ikke for urolighetene i akkurat de områdene der så er det nettopp et slikt eventyr jeg trenger. Men man får starte smått, korte weekendturer for å varme opp reisehjertet, og så når en lengre mulighet byr seg, så skal jeg gripe den ved første sekund.

Men inntil den tid, så får man smøre seg godt inn med tålmodighetssmøret, bite tenna sammen og jobbe på. Og for å nevne noe, få orden på denne siden og tilhørende sosiale kanaler online. Det har trengtes i lengre tid. Følg med på nettopp det punktet, det er snart Mai måned, og jeg har litt planer for dette prosjektet her, prosjektet som er mitt digitale liv.

Owlando