Forsinkede forsetter

Det skulle vise seg å gå noen dager før jeg fikk kommet til det med nyttårsforsetter, men nå er jeg endelig kommet til det.

Jeg kan konkludere med at mye av nyttårsforsettene fra i fjor feilet, men det jeg kom ut med var et litt sunnere kosthold. Nå, de som kjenner meg vil vel si, hey du spiser jo fortsatt mye pizza, kebab og alt det der. Og ja, det er sant det, men jeg har byttet til en betydelig sunnere frokost, gått over til å drikke mye mer vann, og spist betydelig mindre hurtig-mat. Det meste av hurtig-maten kommer på grunn av to ting, Corona som begrenser muligheten til å reise til Sverige, og Foodora som gjør at jeg heller bestiller mat fra restauranter når jeg først vil ha et raskt og godt måltid.

En av målene mine som helt klart feilet var å komme igang med YouTube kanalen min, men derimot så fikk jeg endelig kommet i gang med streaming på Twitch. Dette sammen med at jeg kjøpte meg en gaming pc har gjort at jeg har fått litt følgere, og kommet meg litt inn i streaming samfunnet. Jeg håper på at jeg kan gjøre mer av det i år. Og jeg kan her bekrefte at jeg jobber med noen ideer til YouTube kanalen nå i disse dager, og jeg jobber med meg selv for å bli kvitt behovet for at alt skal være så bra før det publiseres. Jeg prøver ofte å perfeksjonere lyd og bilde kvalitet mer enn jeg får jobbet med selve konseptet, og det tar altfor lang tid. Jeg må rett og slett begynne å gi litt mer f, og heller bare få publisert videoer.

Enda en ting som feilet var å bruke tid på å lære språk, jeg satte meg som mål å bruke mye tid på Spansk. Men endte opp med å bli interessert i Italiensk også, og derfor klarte jeg ingenting av det, det ble til at jeg lærte noen ord her og der fra hvert språk og så stoppet det. Men nå har jeg virkelig satt ned foten for meg selv, det SKAL skje.

Og her er som følger, årets nyttårsforsett:

  • Bli mer kreativ / skape mer.
  • Fokusere på Duolingo til å lære Spansk, tre ganger i uken.
  • Komme meg mer ut i friluft.
  • Holde liv i bloggen og å få sidene oppe å gå.
  • Dedikere tid til hobbyene mine.
  • Prøve å spise enda litt sunnere.

Sånn, da har jeg satt opp seks nyttårsforsett, og med litt generell sannsynlighetsberegning så vil i alle fall to av disse bli fulgt i løpet av året. Og det er jo ikke så verst er det vel?

Nå har jeg følt at jeg har fått en god start så langt, første helg i år 2021 ble en veldig lat en, men påfølgende dager etter har jeg klart å være oppe klokken 06 for en tidlig start. Og til nå har jeg rydda masse hjemme, organisert filer både digitalt og fysisk, rydda boden, og gjort klart for produksjon av innhold. Og nå i de nærmeste dagene skal jeg lære meg digital tegning via et kurs jeg bestilte for et halvt år siden uten å begynne. Pluss jeg har vært ute å jogget, og gått lange turer, til tross for at det er kaldt, og det er ganske imponerende for å være meg.

Og foruten alt det her så søker jeg jo også jobber, hverdagen blir jo annerledes når jeg får jobb igjen, men jeg skal ha mine rutiner styrket slik at de kan bestå selv når jeg blir opptatt 7,5 timer per dag.

Sånn, da var dagens innlegg skrevet, og et nytt kommer snart. Ha det fint så lenge!

Owlando