Ut på tur i ørkenen

Jeg gjentar meg selv hver morgen ved å tenke hvor tidlig det er, og ender derfor opp med å starte hvert innlegg med det også. Men sånn er det, jeg kommer enten til å bli permanent morgenfugl etter dette, eller sove et halvt år. Vi får se hva det blir til, dagens destinasjon ble til litt flere enn ventet.

Først var det ørkenen som var eneste målet, men det ble gitt tips om både fiskestrender, grand canyon tur og mer. Så da ble batteriene ladet, og alt utstyret ble med i sekken denne dagen. Jeg fikk reise sammen med en gruppe som hadde denne turen planlagt alt, og det er jo kjekt.

Grand Canyon biten er mer som en tur som for Vietnamesere ligner Grand Canyon. Jeg har selv aldri vært i Grand Canyon så for meg var det en like så god erstatning inntil videre. Jeg tipper en kamerat av meg ville blitt litt snytt om han leste det, siden han faktisk har vært der. Og jeg vil sannsynligvis være enig når jeg en dag kommer dit selv. Men enn så lenge er Grand Canyon i Vietnam ganske så bra altså. Og hey, jeg fikk ri struts på denne turen, det var awesome, selv om jeg egentlig følte meg dårlig i etterkant for å støtte dette. Men det stod flere steder at det var relativt greit behandling av dyrene på nettopp det stedet, så jeg får prøve å sove uten for dårlig samvittighet.

Turen gikk videre til en fiskelandsby og tilhørende strand stappa full av fiskere. Her yret det av liv, både ved stranden og markedet ved siden av, det som ble solgt var selvfølgelig fisk. Hva ellers?

Siste stopp var da Sahara, eller slik som med Grand Canyon så var også dette en ganske god opplevelse av ørkenlivet. En slags mini Sahara om du vil, dette var også ganske unikt, jeg har heller aldri vært i ørkenen. Ikke like gira på å reise til den ekte Sahara i ren frykt for å bli fortapt der ute i sanddynene. Men denne plassen her likte jeg, det så ganske likt ut, og sjansen for å bli borte her var ganske liten. Kan anbefale dette området til alle som har lyst til å prøve seg på mini varianter av både Grand Canyon og Sahara før de reiser å prøver den ekte varen. Terningkast 5!

Owlando