Hei kjære Thailand

Natten på flyplass, det har gått så fint så, jeg kan sove hvor som helst. Det demonstrerte jeg allerede på ungdomsskolen, da jeg iblant lå å sov her og der når jeg hadde mulighet. Et godt sovehjerte er ganske bra å ha når man er på sånne reiser, man sover når man kan, og veldig ofte er det i transport etappene. Og takket være en god natts søvn var jeg klar for å utforske Bangkok med en gang. Måtte bare inn på hostellet å legge fra meg ting først.

Ingenting slår maten i Thailand, frokosten ble deilig, lunsjen ble deilig, og kveldsmaten ble deilig. Og det trengtes, for denne dagen ble full av sightseeing. Jeg har riktignok vært i Thailand mange ganger, men aldri i hovedstaden. Og fy for en stor by dette er, jeg fant fort ut at det var raskere å gå enn å ta en Tuk-tuk, dette pga trafikken nærmest stod stille til enhver tid. Når man kommer fra bygda og flytter til Oslo så virker Oslo kjempestort. Men når man kommer fra Oslo, og til en hvilken som helst storby i utlandet, så merker man fort at Oslo er knøtt lite.

Jeg var både høyt og lavt i dag, tok elvecruise, besøkte palasset, var på tivoli, prøvde mye mat, og besøkte ulike anbefalinger fra de lokale. Og her er litt bilder fra denne begivenhetsrike dagen.

Owlando