Den sjette Juni

Litt usikker på hvorfor jeg begynte å navngi innleggene på denne måten, men det funker. Sannsynligvis kommer jeg til å slutte med det sånn helt tilfeldig. Nok om det.

Tida går fort, vi er allerede på den sjette Juni dagen, og jeg befinner meg i skrivende stund hjemme på gården hos mamma og pappa. En liten break fra bylivet nå som det endelig går an, Coronaen har avtatt litt i landet vårt og nyhetsbildet er blitt mer som det pleide. En ting som er annerledes nå er at de vanlige turene til Sverige nå utgår, grensen er stengt fortsatt pga det ikke går så bra i Sverige når det gjelder Corona.

Hjemme på gården er det stille og rolig som vanlig. Kanskje hakket mer stille både pga Corona tiltak men også pga regnvær. I går var vi ute på tur til Finnskogen for å kikke på de kjente tretopp hyttene. PAN hyttene er designer hytter som er bygget på påler slik at de er ganske høyt plassert, og de har jo derfor også en utrolig fin utsikt.

Disse hyttene kan man leie, og det er rundt 4000,- per natt, men siden hyttene rommer opp til 6 personer så blir det jo ikke så dyrt om man får med seg en god gjeng. Kan absolutt anbefales, og jeg har selv lyst til å prøve dette en gang neste sommer.

Foruten det så skjer det ikke så mye, og det er nettopp planen enn så lenge. På søndag så blir det tur tilbake til byen og på Mandag er det tilbake til operasjon jobbsøk 2020!

Ønsker dere alle ei riktig god helg!

Owlando