Hei på deg sykemelding!

Da året 2020 begynte så tenkte jeg at det skulle bli et år for å krysse av ting i den såkalte bucketlista, og for å forklare kjapt hva en buckeliste er så er det en liste med punkter du krysser av på når du har gjort dem. Punktene kan være hva som helst, men ja ting du ønsker å gjøre. Det er veldig populært med sånne, og det gir en litt mer motivasjon for å jage litt ekstra på de tingene man vil.

En ting jeg derimot ikke hadde på lista mi var å bli sykemeldt, hvem har vel noe sånn på lista si? Men jeg kan nå faktisk ikke lenger si at jeg aldri har måttet sykemelde meg fra jobb, for nå har jeg altså måttet det. Det kom som lyn fra klar himmel, det begynte som smått irritert hals og eskalerte altfor raskt til høy feber, hodepine, kvalme og et hav av slim. Ikke optimale forhold for å si det sånn, det varte utover de dagene man kan bruke egenmelding, og for å være ærlig er det svært sjelden jeg er alvorlig syk mer enn tre dager. Men en gang måtte tydeligvis være den første, så ja, Onsdag måtte jeg til legevakta for å få hjelp, og for å få en sykemelding.

I skrivende stund er jeg blitt bedre, men enda et lite stykke unna der at jeg kan fungere effektivt på jobb slik min jobb er i dag. Jobben min innebærer mye løft, bilkjøring og ting som skjer litt her og der. For øyeblikket er jeg svak i kroppen, ør i hodet, og pga medisinen så kan jeg ikke kjøre bil. Så det er nå usikkert på om jeg faktisk er brukbar for jobben når Mandag kommer. Men jeg krysser nå fingrene og håper. Litt lei av å være syk nå.

Så der er seneste nytt fra meg, og også litt av grunnen til at det har vært ganske dødt på sosiale medier og annet i en lengre periode nå. Planen var jo å starte ordentlig litt utpå nyåret, men ja, det her satte jo en stopper for litt av det. Jeg kommer sterkere tilbake når sykdommen har trukket seg tilbake.

Owlando