Drømmen om streamen

Det er ganske lenge siden, men jeg hadde en gang en drøm å jobbe mye med streaming. For det meste, eller bare game streaming om jeg skal være ærlig. Jeg holdt også på med dette en liten stund, interessen vokste, men det ble liksom bare til at det døde ut.

Popularitet var ikke så viktig og det var ikke derfor jeg heller gjorde det, som nyoppstartet blant millioner av andre streamere så må man nesten ha noe helt nytt, det hadde jeg ikke, men jeg koste meg med det jeg gjorde. Jeg må si jeg er litt overrasket hvordan de som holder på med dette jevnt får det til. Dager da jeg har både jobb og trening så er mye av energioverskuddet borte når jeg først kommer hjem og skal streame.

Poenget med stream er jo at det skal være en balanse av underholdning imellom streameren og spillet som spilles. Det kan jeg ikke skryte av når jeg nesten ikke sier noe fordi jeg er stuptrøtt.

Men i år har jeg lyst til å vie litt mer tid til streaming, og også å slutte den uvanen jeg har med å fjerne alt innhold jeg har med jevne mellomrom. Det gjelder både blogg, YouTube, Twitter og alt annet. Så her er et mål om å komme igang med streaming igjen. Både på YouTube og Twitch, linkene finner du her på siden, så ta gjerne en kikk i nærmere fremtid.

Owlando