Jeg skal på avbrusing!

Januarmåned er ferdig, og det var også den food-challengen, den måtte jeg dessverre bryte pga sykdom. Det er ikke sånn at fordi man er syk så kan man ikke spise sunt, tvert imot, det er jo spesielt når man er syk at man bør spise sunt. Men det har seg nemlig slik at jeg har en ganske så bra forbrenning, den jobber ganske intenst hver dag, og er vel også grunnen til at jeg kan spise hva jeg vil uten å egentlig gå opp i vekt. Og tusen hjertelig takk for det.

Problemet oppstår dog når jeg ikke spiser så mye, som blant annet ved sykdom, da matlysten er på bånn, eller at jeg faktisk ikke klarer å svelge fast. Derfor når jeg begynte å komme meg på bedringens vei, så viste det seg at jeg har gått ned 7 kg, og da fikk jeg sjokk. Jeg har alltid prøvd å komme meg til 60 kg fast vekt, men har alltid ligget å vippet rundt 57-59, og jeg var faktisk nære ved å klare målet før jeg ble syk. Men siden jeg falt ned til 53 kg på grunn av sykdom bestemte jeg meg for å avbryte utfordringen slik at jeg igjen kunne spise fet og usunn mat.

Fremover skal jeg leve på proteinshake og mektig mat, slik at jeg kan få tilbake tapt vekt. Men sånn i bunn og grunn var ikke den food-challengen like vanskelig denne gangen heller. Jeg klarte den for så vidt fint, men etter litt samtale om temaet så ble konklusjonen at en challenge er ikke en challenge hvis man ikke må ofre noe. Og da klarte jeg selvfølgelig å si at jeg absolutt ikke hadde klart en måned uten brus, og da ble det også soleklart hva som ble neste utfordring. Så i dag begynner det, enkle regler, en hel måned uten brus!

EN MÅNED UTEN BRUS!

Owlando