Oppe lenge før sola

Det var ikke akkurat lyst ute når jeg dro på trening for å si det sånn, klokka var knapt rukket å bli 6.30 på morgenen. Nå vet jeg at dette er langt fra tidlig for de fleste som virkelig er inn i trening, men jeg synes nå jeg kan være litt stolt for det om. Godt at treningssenteret ligger rett i nærheten, så creds til de av dere som reiser et stykke for å komme dere på trening, selv på morgenkvisten.

Jeg har vel en sånn liten debatt med meg selv hvorvidt det er smart eller ei å trene så tidlig, for det er jo litt kjedelig om man er helt utslitt og død når man kommer på jobb. Det sies jo at desto mer man trener desto mer energi får man, så jeg satser på at det fungerer for i dag. For jeg skal snart på jobb. 

Men jeg har vært effektiv i dag, jeg har allerede fått unnagjort trening, spist frokost, tatt noen daily quests i Destiny 2, og fått klargjort litt YouTube greier. Hva jeg holder på med på YouTube fronten finner du ut av snart.

Uansett, nå er det avsted på jobb, i dag skal jeg informere folk om resirkulering og viktigheten ved å gjøre det. Kanskje finner du meg en eller annen plass i Oslo. Med det avslutter jeg, og håper at alle får en fin dag! 
(Og ja, dette er et hverdagsinnlegg, det kommer en del sånne iblant også, får håpe det går i orden.)

Owlando