Vi er allerede godt igang med uka, TIrsdag er alt forbipassert og hva har skjedd i dag egentlig?

Først og fremst så blir jeg jo vekket hver morgen med en påminnelse fra Google om at jeg har jobb klokken 08 og bør komme meg ut av huset klokka 07. Noe jeg som oftest gjør, i starten tok jeg 07.09 toget, men fant ut at det var langt mer komfortabelt å heller ta 07.19 toget og 07.29 toget. Sistnevnte må jeg ha litt kappgang på slutten av veien for å komme i tide, men det funker. I dag så regnet det, noe som har blitt standard de siste to ukene. Piss.

På jobb så har vi basically vært ute på en skole hele dagen å skiftet ut datautstyr, det er liksom en del av jobben min. Man får reist mye og treffer mye folk på den måten, og man lærer et og annet om hvordan IT fungerer på ulike kommunale plasser. Noen steder har det veldig avansert, og noen steder er nærmere steinalderen enn noe annet. Men alt skal fikses, og sånn er det.

Etter jobb så bar det rett på trening, jeg har to kamerater jeg trener fast med, og vi holder som oftest til på Fresh Fitness Ensjø, fordi det er sentralt for oss alle når det gjelder å komme seg hjem etterpå. Men i dag skulle vi mer enn bare hjem, vi dro nemlig på IKEA. En av oss pusser opp, en av oss trenger kontorting og en av oss trenger pepperkakedeig. Sistnevnte var meg, og jeg endte opp med en ganske billig IKEA tur, og en ny venn.

Kan jo selvfølgelig ikke nevne IKEA uten å nevne kjøttboller, standard mat når man er innom varehuset. Like god som alltid, selv om det tok en halvtime å få maten, tydeligvis ikke bare oss som tenkte det var smart å dra på IKEA nettopp i dag. Det var vel det for i dag, ha en fin kveld!

Owlando