Sola skinner, det er faktisk om jeg får si det, varmt! Faktisk så varmt at i dag ble årets første toppløs-soling dag, så gjenstår det bare å se om i morgen blir årets første influensa dag eller ikke. Uansett så er det deilig å nyte sola på selveste Påskeaften.

De siste dagene så har det skjedd ganske mye på hjemmefronten i form av oppussing. Leiligheten min har i de årene jeg har bodd der aldri blitt forandra på, men det har vi nå begynt å gjøre noe med. Mamma og pappa kom inn til byen på Onsdag og siden da har det gått i maling, rydding og måling. Alle veggene får ny farge, og vi sikter mot minimalistisk stil. Vil jo også si det er litt festlig å se hvordan leiligheten ser ut i nåværende øyeblikk:

Det er ikke så mye der nå, den perfekte arena for sang pga masse romklang. Men jeg har nå fått rigget til litt for gaminghjørne og diverse underholdning i tilfelle regnværsdag.

Sånn ellers har jeg også vært noen dager nordpå, nærmere bestemt Bodø og Gildeskål. Men det kommer som en egen bildespesial når jeg har fått lastet opp bildene fra turen.

Owlando