Tida flyr fort som f…uglene

Ikke det at jeg ikke har nevnt dette før, men det er ikke bare fuglene som flyr, tida er også ganske god på det der. Vil si den faktisk får det til bedre enn fuglene. Det er Tirsdag, dette skulle jeg egentlig skrevet på Mandag, men ja så var det den flyvinga da. I dag har jobb vært på lista, og hvis du lurer så var jeg en isbjørn/panter lignende figur i dag. Og ja jeg har lovet å skrive om jobben min, men tro meg det tar litt tid å få det innlegget klart. Ut fra dagens beskrivelse så kan du jo kanskje skjønne litt hvorfor. Min jobb er ganske så random! Uansett her er litt bilder fra dagens lille stunt.

Foruten det der så må det jo nevnes at jeg stadig søker ny jobb uten spesielt hell, men håper jo på det ordner seg snart. Det slo meg nettopp at for ett år siden nå så begynte jeg med verdens kuleste sommerjobb. Det var for Ruter, og vi holdt det gående med aktiviteter en hel måned i strekk, jeg jobbet hver dag, og tjente godt med gryn. Den gang da! Jeg ble nostalgisk, på tide å avslutte innlegget nå tror jeg. Slenger på enda et bilde. Håper dere har hatt en fin dag

Owlando