Jeg har en sær musikk-smak, og jeg vet det

Spotify har vært lenge, og jeg har betalt for det en god stund, men jeg har virkelig ikke brukt det så mye. Jeg er vel av den gamle sorten som liker å eie musikken jeg spiller av, det å ha en nedlastet fil jeg kan kopiere og legge hvor jeg vil er på en måte det jeg liker best. Med andre ord, jeg bruker iTunes, ikke så rart med tanke på at jeg har ett hav av Apple-produkter i heimen og jeg har jo ingen planer om å endre det med det første.

Men nå har jeg altså bestemt meg for å gi Spotify en sjanse, og ikke bare en sjanse, men det å faktisk lage spillelister og å samle litt musikk fremover. Det skal jo sies at når man bare har sine egne filer og iTunes så er det jo lett å bli stuck med den samme musikken sånn ganske lenge, og det har jeg jo. Det er ikke så ofte det dukker opp ny musikk i listene mine på iTunes. Men på Spotify håper jeg at det det kan endre seg. Sannsynligvis kommer jeg nok fortsatt til å kjøpe de låtene jeg liker på Spotify i iTunes, men ja, jeg får i alle fall ny musikk på den måten. Og jeg tenkte å dele noen av listene mine her med dere. Disse blir selvsagt oppdatert nå og fremover siden de er ganske tomme, så følg dem gjerne hvis dere vil. Og jeg har laget en sånn der fritt for alle liste, der dere kan legge inn egne låter hvis dere vil. Akkurat den lista er mer et eksperiment på hvor mye rart som kan dukke opp der hvis folk faktisk tar den i bruk. Men ja, her er mine Spotify lister.

Mine Spotify lister til dere

Et eksempel på at jeg har sær musikksmak. Det er nesten et tegn på tillit at jeg deler denne med dere.

Muligens jeg kommer å angre på at jeg delte dette i ettertid, men det får nå være som det er.

Fritt for alt lista, lyst til å legge til noe, bare gjør det!
I denne lista så finner du låter jeg fant via SoundHound appen.
Godt & blandet, akkurat som godteposen så kan du finne mye forskjellig her.
En liste for koselig musikk, rett og slett kos!
Jeg elsker instrumental musikk, så her er en egen liste for det.
Som en gamer så er det greit å ha litt spillmusikk dersom det medfølgende soundtracket suger.
Og til sist, mine personlige favoritter, for øyeblikket er det bare Shakira her, men det kommer mer asap.

Sånn, der har du mine lister, ganske tomme, men allerede nå arbeider jeg med å lage noen gode kompilasjoner av låter, stay tuned, bokstavelig talt.

Owlando