En kjølig start på sommeren

I skrivende stund er det lett å dømme før-sommeren til å bli bare noen få grader bedre enn vinteren. For det er jammen ikke blitt varmt enda, 3-5 grader på morgenen og ca 15 på topp i løpet av en solfylt dag. Det er jo ikke helt sommer det da. Nå er det jo viktig å få med seg at sommeren i fjor var unormalt varm, så det er jo dårlig å sammenligne med i fjor. Men når vi er så nært null så kan man jo snart skrive om at man har skrapt is av bilen i Juni, og det er jo ikke helt rett.

Sommerplaner her i huset finnes ikke, på noen måte, jeg leter etter jobb og håper på å få det i boks i løpet av Juni. I mellomtiden så får jeg holde det gående med JCP, plassen der jeg jobber for øyeblikket. Men ikke misforstå, det er langt fra en heltidsjobb, det er jo egentlig freelance, selv om vi velger å kalle det Captivator. Jeg skal fortelle mer om denne jobbtypen i et senere innlegg, for det er ganske mye å fortelle om akkurat det.

Foruten det å få seg jobb, eller ja, alt avhenger jo av hvordan det der går. For enten så blir sommeren min jobb jobb jobb, eller så blir det litt jobb her og der, blandet godt med bading, soling, grilling og kanskje en og annen tur innenlands eller utenlands. Okei nå ble det en ganske dårlig sammenstilling, der det ene alternativet klart var bedre enn det andre. Men husk, økonomi er en ting, en veldig viktig ting, og uten jobb så er jo ikke det der så lett! Så ja, en kald sommer gjør vel ikke så mye dersom det skulle forbli sånn, men jeg håper på å få badet i allefall en gang denne sommeren. Jeg har håpet, håpet om en god sommer!

Owlando