Da var det tid for blogg igjen

Det er i skrivende stund Mandagskveld og det meste av dagen er allerede over, men det er jo alltids tid for å blogge litt. I skrivende stund sitter jeg å jobber med CV, og leser litt om hvordan man kan gjøre den så god som mulig. Det er ikke løgn å si at jeg har lyst på jobb, noe annet enn det jeg alt holder på med. Ikke for å klage på JCP på noen måte, men jeg trenger mer arbeid og gjerne høyere lønn i samme slengen, men hovedsaklig så gjelder det å få seg en fast jobb. Dagene har jo gått med til jobbing, men nå fremover ser det ut til at det blir litt mer fritid, litt ufrivillig sådan, men da gjelder det å bruke tiden godt. Og her er min lille løsning.

Gå på kafé og jobb der

Ja det er egentlig så enkelt, rett og slett fordi det skaper forandring, og for min egen del så føler jeg meg litt “proffere” om jeg er en av de som sitter på kafé med en Mac. I samme slengen så øker det jo kreativiteten også så hvorfor ikke?

Planen min i morgen er å starte så tidlig som mulig, spise en sunn og god frokost, for å så dra rett ut på kafé. I dag har vært en veldig fin dag, og jeg har fått gjort unna litt jobbsøk på finn.no og fått en telefon med en mulighet. Men det er en stor hake der, og det er beliggenheten, stedet er nemlig bortenfor Skedsmo og dit er det ikke så greit å komme seg. Men jeg har tatt dagen i dag til å tenke, og jeg skal også tenke litt på det over natten, så får vi se hvor det fører.

Annet enn det så har jeg fått kommet igang med Kingdom Hearts 1.5 Final Mix, en spillserie jeg lenge har ønsket å spille. Helt siden jeg var liten faktisk, det var på den tiden Playstation 2 var en relativt ny greie. Men spillet gikk meg forbi, og over tid så ble det til at jeg faktisk aldri spilte det. Spill eldres jo, og når man på et tidspunkt ikke lengre har en PS2-konsoll så har det jo vært vanskelig. Men nå, i forbindelse med utgivelsen av Kingdom Hearts 3, så har de lansert en komplett samlepakke som inneholder både 1, 2 og3, denne har jeg nå kjøpt og er klar for et magisk eventyr.

Spillene er ganske lange, men jeg gleder meg til å sette meg ned i ny og ned med denne antatt gode historien. Mulig jeg legger opp noe YouTube materiell på kanalen min i forbindelse med dette, men vi får se hva det blir til. Annet enn det så har jeg vært å trent sammen med Anna, og for så vidt bare fokusert på mer CV-greier. Vil ha jobb!

Håper dere alle får en fin kveld videre!

Owlando