Dette er en del av jobben!

I dag var det jobbdag, og det går opp for meg at jeg enda ikke har forklart hva jeg jobber med. Men jeg lover at det skal komme et eget innlegg om det asap. For tro meg, det trengs faktisk et helt innlegg for å fortelle om jobben min.

Uansett, i dag var det posting av informasjonsskriv som stod på planen, og destinasjonen var Røa. Vi var fem stk som møtte opp på Røa T-banestasjon der vi fikk det nødvendige materialet. Vi delte oss opp i grupper, og så fikk vi utdelt kart, tusj og et antall ark med informasjon.

Områdene vi skulle dekke var ikke så store men tro meg, det var mange postkasser å mette langs veien. Det var til å begynne med stekende sol og en ca temperatur på 26 grader. Stikkordet her er at det var, for det varte ikke så altfor lenge. Ca to timer inn i oppdraget måtte vi søke ly, det bøttet ned og himmelen var fylt av tordenskyer. Det var heldigvis veldig lokalt og ti minutter senere var sola og de 26 gradene tilbake igjen. Vi ble relativt fort ferdig og da gikk turen hjem igjen, klar for å nyte været.

Det skulle vise seg å bli en annen måte å nyte været på, for jeg elsker nemlig torden og regn. Storm som det også kalles. For så snart jeg var kommet hjem forsvant sola og de 26 gradene, stormen gjorde et comeback. Selvfølgelig tok jeg en tur ut på takterrassen og bare nøt det våte regnet og lyden av torden. Perfekt for meditasjon. I skrivende stund sitter jeg på Kaffebrenneriet å skuer ut over stormen og på de uheldige som ikke helt var forberedt på det. Det var det for dagens innlegg.

Owlando