En hyllest til gode minner fra utlandet

Dette er det første innlegget i denne kategorien, og ja jeg vet at ordet reiseblogg beskriver det meste. Men jeg tenkte nå allikevel å gjøre en liten introduksjon til denne kategorien. Det er tross alt en av de største gledene i livet mitt, nemlig det å reise.

Jeg vet ikke om det er det faktum at jeg alltid har reist som er grunnen til at det har blitt en så stor ting i livet mitt, eller om det er det faktum at jeg er skikkelig nysgjerrig av meg. Nysgjerrig på nye plasser, nye folk, kultur, og alt det som gjør en plass unikt.

Min første reise var en skikkelig lang tur, hele veien fra Colombia til Norge når jeg var rundt ett år gammel. Vet ikke helt om hvor mye det teller siden det var når jeg ble adoptert, men sånn det var jo en reise, uansett om jeg ikke husker så mye av den.

Faste reiser hvert år

Jeg har vært vant til at vi har reist mellom 1-3 ganger pr år siden jeg var liten. Det var for det meste charterferier, men jeg skal love deg det var mye moro for en liten guttunge. Jeg tror jeg allerede innen fylte fem år hadde vært innom Kypros, Gran Canaria, Tenerife, og noen andre av Kanariøyene.

I litt eldre alder så ble det litt sjeldnere turer, men det ble til gjengjeld en helt annen type turer. Vi fikk opp øynene for Thailand, og det er vel nå nesten 18 turer dit siden jeg var rundt 10 år gammel. En perle av et land som jeg skal utdype mye mer av i reisebloggen her. Tro meg, det blir mye Thailand.

Foruten Thailand så har jeg også tilbrakt litt over en måned i Ethiopia på rundtur, og et besøk i Tanzania. Hjemreise til Colombia. Backpacker tur i Asia, og ett års opphold i Australia. Det er flere ting å hente frem også, men alt dette kommer i denne kategorien. Jeg elsker å reise, det er å leve, og jeg har en drøm om å kunne se det meste av verdenen før jeg skal forlate den. Jeg har alt kommet godt på vei, men det er enda mye igjen å se av denne vakre planeten. Bli med på reisen!

Owlando