Da var det Mandag igjen, jeg synes ukene bare raser forbi, snart er det ikke bare slutt på høsten, men snart sitter jeg vel med grøtfatet i fanget og bare venter på å åpne julegaver. Neida, så ille er det ikke, eller jo det er faktisk det. Tida går så altfor fort. Nå er det en ny uke her, og mange nye muligheter kommer med den, min ukeplan består av å jobbe, og å søke jobber. Samtidig som jeg skal prøve å få lagt opp porteføljen min skikkelig på dette nettstedet her, og få tatt mer høstbilder, det er tydeligvis veldig in med høstbilder på Instagram, så jeg følger trenden til en forandring. Du kan sjekke ut mine nyeste høstbilder her hvis du vil. Eller bare å velge Instagram fra menyen ovenfor, velg det som er enklest for deg. 

Foruten alt det der så skal jeg også prøve å lagt til litt andre typer innlegg her på bloggen også, har jo noen små planer og det burde la seg gjøre. Siste detalj å nevne er at jeg spiller Destiny2 mye for tiden, dette blir gjort på Playstation4, så om noen vil joine på det i ny og ne så er det bare å ta kontakt. Let’s play!

Owlando