Denna varmen, man skal ikke klage heter det, og når man bor i et land som mangler varme over halvparten av året, så må jeg vel si meg enig. Men… det er jo så innmari varmt nå for tida, jeg skal ikke si det er uutholdelig siden jeg er vant til Asia, men det er noe annet når varmen kommer til Norge. Her brenner det mer, fordi vi mangler luftfuktigheten som du finner for eks i Thailand, Filippinene og ja, resten av Asia. Hvis det ikke var for det på bildet under så hadde jeg mest sannsyngligvis ligget livløs et eller annet sted i Oslo.

Oslo er heldigvis en by der det ikke er vanskelig å finne badesteder, aldri tenkt over det før men når jeg sammenligner med mange storbyer i verden der man må reise timesvis for å nå havet eller badeområde så er jeg ganske fornøyd med Oslo sitt badetilbud. Bildet ovenfor er fra Sørenga, min GO-TO spot når bading er det viktigste, og det er det jo i denne varmen. Det tar meg seks minutter med en el-sparkesykkel, og det er helt innafor. Men det finnes jo mange andre finer plasser rundt omkring som kan by på mer enn bare en gigantisk flytebrygge og instant-bading.

Jeg kjøpte meg også en gigantisk badeand i anledning denne sommeren og varmen, det var et slit å drasse på den, men det var veldig verdt det når man først fikk lagt den på vannet. Jeg fikk tatt en langtur med den, fra Paradisbukta til Hukodden, det tok over en time, men det var jo også noe å kunne krysse av på bucketlisten jeg ikke visste jeg hadde. Jeg må seriøst lage meg en bucketlist for sære ting jeg har gjort, det er nok en god del ting der allerede, og jeg elsker det! Jeg kan anbefale Huk og området rundt der for litt mer strand og hygge enn hva Sørenga kan tilby. I disse varme tilstander har Sørenga lett for å bli sild i tønne, men det er jo koselig det også, da blir man kjent med folk ufrivillig.

Låta Summer nights med John Travolta og Olivia Newton-John handler riktignok om noe helt annet enn hva jeg skal nevne her, men det er virkelig noe spesielt med sommernetter. Også i Norge, de få gangene man faktisk kan sitte ute i badeshorts selv når sola har gått ned. Noen av grunnene til det er vel at det aldri blir ordentlig mørkt, og varmen ligger i lufta lenge. Godt selskap, noe kaldt å drikke, og musikk, da har man alt som skal til for å ha det koselig resten av kvelden eller natten om man vil.

Kameraet ble litt crap når sola gikk ned, men ellers er alt annet helt perfekt! Det ryktes om at det skal bli kaldere denne uken, på Onsdag skal temperaturen dale, og jeg tror egentlig det går greit for min del. Jeg og min mildt solbrente kropp ser frem til å kunne sitte inne litt uten å dø av både varme og dårlig samvittighet. Men hey, jeg kan trygt si jeg har fått med meg det beste av hva Norsk sommer kan gi. Jeg fikk tilogmed oppleve det å sitte i en deilig Yacuzi til langt på natt i godt selskap av kule kollegaer. Hvem hadde vel trodd det, ikke jeg iallefall. Jeg drister meg til å legge ut bildet her fordi det er så dårlig kvalitet at det ikke er lett å se hvem noen av oss er, blir det issues forsvinner bildet of course. Men hey, det var nok siste innlegget i Juli. Nå er det mer jobbing på gang og jeg kan vel nesten kalle disse to ukene med Norsk sommervarme for min lille ferie, så nå kan temperaturen gjerne synke, takk for meg!

Owlando