Nei, det er ikke en oppdatering eller noe sånn. Det er mer det at jeg selv har funnet ny glede av spillet. Det må jo kjapt sies at siden jeg bor i Norge så er Pokemon Go for meg et veldig sesongbasert spill. Har du ikke hørt om Pokemon Go så må jeg nesten lure på hvilken stein du har gjemt deg under. Men jeg kan kort fortelle at det er et mobilspill der du må ut å bevege deg i virkeligheten for å kunne spille det. Man skal ut på eventyr, fordi man har fått et kall, om å fange noen rare dyr, som bor inni en ball. Det er Pokemon!

Men ja, jeg er en sånn type som trives inne om vinteren, og ute om sommeren. Norge er jo delt sånn delvis i to, bestående av de kalde månedene, og de varme månedene. Det betyr jo i praksis at sånne spill som Pokemon Go er uaktuelle for meg når gradestokken blir blå. Og sånn er det bare, noen trives ute hele året, andre ikke. Uansett, nå er det begynt å bli varmere, klokka ble omstilt i helgen, og det er desidert lengre lyst nå enn tidligere. Da er det også veldig mye mer gøy å komme seg ut igjen, og det er jo ikke alltid man har et mål eller en mening, man bare vil ut å gå en tur, og da er det sabla godt å ha Pokemon Go. Det har allerede blitt noen turer ute siden sola begynte å varme, og jeg tenker meg egentlig ut igjen veldig snart for å fange litt flere Pokemon. Ja, jeg holder fortsatt på med det, og jeg koser meg med det!

Sånn bonus informasjon så kan jeg fortelle om at jeg har 150 av de 151 første Pokemonene, den jeg trenger er en Farefetch’D, en and med en purreløk. Har du denne, eller flere, og har lyst til å virkelig glede meg? Bytt gjerne med meg, slik at jeg får fullført min Kanto Pokedex. Vi blogges!

Owlando