Kontakt

Har du lyst til å jobbe sammen?

Foruten å jobbe med personlige prosjekter så tar jeg også på meg freelance oppdrag. Tingene jeg kan bidra med er innenfor foto, video, og grafisk design. Men jeg prøver alltid å bidra med hva enn det skal være.

Pris er jo et viktig punkt, og det avhenger selvfølgelig av mengden arbeid og tiden det tar å utføre det. Det er viktig for meg at vi blir enige om en pris vi begge kan være fornøyde med, ta kontakt via skjemaet her og så gjør vi en avtale.


  Feedback fra mine klienter

  Jeg har jobbet med Vegard siden Mai 2019, og det var en av de beste erfaringene jeg har hatt med en fotograf. Vegard har mye talent, er kreativ og lett å jobbe sammen med. Han vet hva han gjør og er veldig profesjonell. Bildene jeg fikk fra photoshooten er de jeg nå bruker i min portefølje. I vil veldig gjerne jobbe med ham igjen, og alt i alt vil jeg beskrive ham som en av de beste fotografene jeg har jobbet med så langt.

  avatar

  Tala Y.

  Modell

  Vegard er en super fotograf, han er god til å motivere, og kommer alltid med gode komplimenter som gjør meg mer sikker som modell. Han er god til å samarbeide, og jeg føler meg ivaretatt når jeg jobber med ham. Fikk veldig fine bilder ut fra photoshooten.

  avatar

  Desire A.

  Modell