Det er kalde dager i Oslo for tida, kulda har satt seg godt og frosten er godt synlig. Med andre ord så er det et helvete å gå ute, hvis man ikke har kledd seg godt nok selvfølgelig. Jeg sitter å venter på at snøen skal komme, slik at jeg for alvor kan gjøre meg klar for vinteren, drømmen er å gå i hi, eller å bli brått bortført til et eller annet varmt land. Men det skjer nok ikke med det første, så man får bare gå ned i boden for å hente vinterjakka. 

Sånn ellers har jeg jo innsett at det ikke er så hyppige innlegg her på journalen, men det har jeg tenkt å gjøre noe med. Hvis du kikker rundt på siden så ser du kanskje at det har blitt litt forandringer her. En litt annerledes visuell stil, og et litt mer profesjonelt utseende om du vil. Jeg håper i alle fall at det fremstår sånn, for det er jo målet mitt. Men det blir nok aldri for profesjonelt, for det passer meg egentlig ikke. Mitt mål nå er å prøve å få opp porteføljen og en online CV på siden min, slik at det kan hjelpe litt mer i prosjekt “Få en jobb”. Følg med her fremover, det er litt ulike prosjekter på gang sånn fritids relatert, stikkordet er YouTube. Opprinnelig nevnte jeg sist å starte opp med et prosjekt men det ble litt utsatt, og så ble det kansellert, men jeg har noe annet på gang nå som snart blir lagt ut.

Så var det jo jobb biten da, jeg er på jobb i skrivende stund faktisk, venter på at del to av dagens jobb skal starte. Fint plassert på Operaen, og er klar for å ta imot folk fra Xynteo konferansen. Jeg har vel egentlig ikke lov å si så mye mer, men fakta er at jeg vet ikke så mye mer om konferansen heller så det går ganske greit. Det var i grunn godt å komme seg til Operaen, det var varmere her inne enn hva det var på Skur 13 hvor vi begynte klokken 07 i dag morges. Det er tydelig at jeg må begynne å kle meg bedre! Det er godt man har kaffe!

Det var vel alt for denne gang, det skal ikke gå like lenge til neste innlegg nå, jeg lover! Men i mellomtiden så kan jeg minne om at Instagram kontoen min blir oppdatert nesten daglig, sånn hvis du har lyst til å se litt nyere innhold enn journalen. Ha en fin dag!

Owlando